Priprava
Burek vzamemo iz embalaže, položimo na pomaščen pekač ali peki papir, pokrijemo s krpo ali aluminijasto folijo, počakamo, da se nekoliko odtaja, in spečemo po navodilih. Serviramo kot samostojno jed, lahko z jogurtom ali mlekom.
Odmrzovanje: 30–50 minut
Pečenje: na 200–220 °C 35–40 minut
Priporočila
Izdelek hranimo pri temperaturi –18 °C. Po odtajanju ne zamrzujte ponovno. Priporočamo uporabo transportne termoizolacijske vrečke.
Opozorila
Živilo vsebuje surovine, ki pri majhnem deležu populacije povzročajo alergijske reakcije:
– Pšenična moka
– Jajca
– Skuta
– Kisla smetana
Lahko vsebuje sledi soje in oreškov.
Proizvedeno v obratu, v katerem se uporablja sezam.
Podatki na spletni strani so informativni. Zaradi možnosti napak v primeru alergij preverite še deklaracijo izdelka.