01 786 70 86Pokličite nas ( 7:00 - 17:00 )
Menu

Naša zgodba

Muc trade d.o.o. je majhno družinsko podjetje, katerega namen je oskrba poslovnih strank s prehrambenimi izdelki. Nahajamo se na Dolenjskem področju/regiji. Z distribucijo in prodajo se ukvarjamo že 21 let. V tem času smo se ogromno naučili – predvsem z vašo pomočjo, zaupanjem in trdim delom. Zato lahko na podlagi naši izkušenj danes svetujemo in pomagamo prav vam.


Kdo nam zaupa?

Večino naših strank predstavljajo gostinci, trgovine, mesarije in drugi.   
Delež predstavljajo tudi gospodinjstva in posamezniki, ki si želijo kvalitetnih in cenovno ugodnih izdelkov. Z velikim veseljem pomagamo pri proslavah, športnih in drugih dogodkih. Naša fleksibilnost nam omogoča, da sodelujemo tako z večjimi kot manjšimi podjetji.

Že vrsto let se povezujemo tudi z gasilskimi in športnimi društvi – predvsem kot pomoč pri organizaciji veselic (dostava izdelkov – pomfi, mesni izdelki in dodatkov kot so ajvar, gorčica, ketchup, majoneza, čebula in drugo).
Nas želite preizkusiti? Prvi korak je, da z nami vzpostavite kontakt in nam zaupate vaše želje. Potrudili se bomo, da skupaj ustvarimo vez, ki bo trajala.

Naš odnos temelji na zanesljivosti — zato večina strank sodeluje z nami že od samega začetka.


Kako lahko pomagamo vam?

Nudimo široko paleto izdelkov — tako sveže kot zamrznjene prehrambene izdelke. Pri nas boste našli vse od rib, zelenjave, sadja, testenin, vse za pizze, mesnih izdelkov, sladoleda in še in še. Pomagali vam bomo tudi z nasveti o pripravi (recepti).
Nabor izdelkov si lahko pogledate tukaj.

Potrebujete nove ideje za malice, kosila ali večje skupine? Preberite si naše recepte in zanimive vsebine, kjer z vami delimo dobre prakse.
Organizirate dogodke za večje število ljudi, poslovna srečanja? Ne veste pa na koga bi se obrnili, da vam priskrbi sestavine za odlično pojedino. Tukaj nastopimo mi in vas razbremenimo ter vam odpravimo to skrb.